in 8 weken stressvrij

Ons online programma combineert de kracht van ademwerk met het gemak van een online omgeving waardoor uw werknemers op hun eigen tempo en hun eigen plek aan de slag kunnen. Het programma is onbeperkt te volgen met een duurzame stressvermindering als resultaat.

We werken met een cursus programma van 8 modules, die we op basis van een persoonlijk intake aanpassen met de juiste content en oefeningen voor uw bedrijf. U en uw werknemers krijgen hier vervolgens toegang toe en kunnen zo het programma zelfstandig afwerken. Dit programma is inclusief chat, community en een gewenste branding. Heeft u al een eigen Learning Management Programma is het eventueel ook mogelijk het programma hierin op te zetten.

Daarnaast kan het BreathLab programma kan worden uitgebreid met directe online persoonlijke coaching, live workshops en meer. Ook live events zijn mogelijk zoals workshops, inspiratiesessies of persoonlijke begeleiding.  In de korte BreathLab introductiecursus is een klein kijkje te nemen in de leeromgeving. Klik daarvoor hier.

 

het programma

Onze online cursus bevat stapsgewijze videolessen die de deelnemers door een stuk theorie leidt, als door een reeks ademhalingstechnieken, elk met zijn eigen specifieke voordelen. Tevens zijn er meditaties en ontspanningstechnieken, ontworpen om u te helpen een optimale fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bereiken.

Of ademwerk nieuw is of het gaat over een ervaren beoefenaar, ons programma is ontworpen om  te helpen de beoefening naar een hoger niveau te tillen. Met BreathLab leer je bewuster te ademen, stress en angst te beheersen en je fysieke en mentale prestaties te verbeteren.

  • Op maat: Het programma kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf en kan worden aangepast aan verschillende afdelingen en werknemersgroepen.
  • On Demand: Het programma is online toegankelijk, waardoor het voor werknemers gemakkelijk is om deel te nemen en op hun gemak toegang te krijgen tot de bronnen.
  • Online en offline informatiebronnen: Gebruiksaanwijzingen, instructies, tips en achtergronden over ademhaling worden bij het programma geleverd om de deelnemer zo goed mogelijk te ondersteunen.
  • Combinatie van ademhalingstechnieken, meditatie en ontspanning: Het programma kan een combinatie van verschillende ademhalingstechnieken, meditaties en ontspanningsoefeningen bevatten die werknemers helpen stress te beheersen, focus en concentratie te vergroten en het algehele welzijn te verbeteren.
  • Persoonlijke coachingsessies: Het programma kan gepersonaliseerde coachingsessies bieden met gecertificeerde ademwerkcoaches, die werknemers kunnen helpen om individuele aandacht en ondersteuning te krijgen. Dit kan zowel online als offline.
  • Tracking: Door de inzet van bijvoorbeeld oximeters, smartwatches en andere gadgets kan de deelnemer beter inzicht krijgen in zijn of haar ademhaling wat de betrokkenheid aan het programma kan verhogen of verdiepen.
  • Incentives, opdrachten en beloningen: Om deelname en betrokkenheid aan te moedigen, kunnen incentives en beloningen worden aangeboden aan werknemers die het programma voltooien zoals quizzen, opdrachten en gamification.
  • Community: Elk programma komt met toegang tot de BreathLab community voor extra contact en betrokkenheid.
  • Certificaat: Deelnemers die het programma hebben doorlopen ontvangen een certificaat van afronding en kunnen deelnemen aan eventuele vervolg trainingen.

Het doel is een werkplek helpen creëren waar stress effectief wordt beheerst, creativiteit bloeit en teamwerk gedijt. Kies dus vandaag nog voor BreathLab in en ontgrendel het potentieel binnen uw team. Neem via onderstaande knop contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

tarieven

BreathLab geeft elk van uw werknemers persoonlijke en onbeperkte toegang tot het programma waardoor zij het traject niet alleen in hun eigen tempo kunnen voltooien, ze kunnen ook alle informatie zo vaak terug kijken als nodig.  Hieronder een overzicht van de tarieven voor ons basis programma. Voor uitbreidingen zoals de eerder genoemde persoonlijke begeleiding, groepssessies of andere wensen maak ik graag een offerte voor u.

 

2 – 25 medewerkers

vanaf

€ 240,- p.p.

exclusief btw

25 – 100 medewerkers

vanaf

€ 200,- p.p.

exclusief btw

100 – 250 medewerkers

vanaf

€ 160,- p.p.

exclusief btw

250+ medewerkers

vanaf

€ 120,- p.p.

exclusief btw

join the club

BreathLabNL