adem in, stress uit. direct effect.

Een workshop is de leukste en eenvoudigste manier om te leren stressvrij te leven. Uw werknemers ervaren direct wat bewust ademen kan doen voor hun gemoedsrust en gaan weer aan het werk met een aantal praktische tools die ze direct tot hun beschikking hebben. In ons gratis e-book kunt u alvast een kijkje te nemen in de inhoud van de workshop.

In elke workshop gaan we kort in op de werking van ons ademhalingssysteem en waarom dit bewust gebruiken zo’n krachtige methode is om niet alleen van je stress af te komen, ook om je gehele welzijn te verbeteren. Verder gaan we vooral aan het werk, over ademen moet je niet teveel praten, dat moet je doen. We hebben meer dan 50 ademhalingstechnieken en evenzoveel ontspanningstechnieken op voorraad en daarmee stellen we een workshop op maat samen gericht of bestaand uit de onderstaande thema’s.

Een BreathLab workshop duurt over het algemeen een dagdeel en kost € 495,- ex btw. Wanneer het lastig is om iedereen samen te krijgen kunnen we deze workshop als online cursus aanbieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

basiskennis

Ieder van ons ademt zo'n 20000 tot 25000 keer per dag, volledig automatisch. Je kan je afvragen wat hier over te leren valt en wat er verandert zou moeten worden. Maar net als alles wat we doen, of het nu gaat om eten of bewegen, wanneer je het beter en vooral bewuster doet, heeft dat een positief effect op je leven.

ontspanning en weerbaarheid

Stressniveaus zijn nog nooit zo hoog geweest. In een recent onderzoek verklaarde 50% van de werknemers dat hun geestelijke gezondheid het afgelopen jaar is verslechterd en 82% verklaarde dat hun geestelijke gezondheid hun werk heeft beïnvloed. We moeten nu anders gaan denken. Ademwerk is hiervoor een perfect en bewezen hulpmiddel.

energie en motivatie

We staan tegenwoordig altijd aan door een continue stroom van informatie, nieuws, meningen en vermaak. Het is dan ook niet gek dat uw werknemers niet altijd de energie of motivatie hebben die nodig is. De zuurstof van je ademhaling levert de brandstof die nodig is om in beweging te komen. Gebruik die ademhaling goed en het energieniveau zal verbeteren.

focus en concentratie

Er zijn momenten dat het nodig is dat je mensen er echt bij zijn. Dat ze zich even volledig met lichaam en geest focussen op de taak die voor hun ligt. Het is dan van belang dat hun systeem daar klaar voor is, dat beide hersenhelften meedoen, dat ze zich kunnen concentreren op de kleinste details. Hiervoor biedt ademwerk diverse technieken.

creativiteit en innovatie

Heb je het gevoel dat je personeel vastloopt? Of heb je een probleem waar je aan werkt zonder een duidelijke oplossing? Moderne tijden vragen om moderne oplossingen. Bewust ademen is een van de beste manieren om creatieve probleemoplossing en kritisch denken te vergroten. Je zult versteld staan van de creatieve ideeën die je medewerkers kunnen bedenken na een ademsessie.

persoonlijke ontwikkeling

Tijden veranderen, waar men vroeger 25 jaar bij dezelfde firma bleef werken is er nu vooral vraag naar een betere work-life balance. Mensen willen genieten, een bijdrage leveren aan de maatschappij en een beter beeld krijgen van zichzelf en hun plek in zowel de wereld als uw bedrijf. Ademwerk is een bewezen tool om hiermee aan het werk te gaan.